Ontstoppingsbedrijf in Bergen op Zoom

GOOTSTEEN VERSTOPPING IN BERGEN OP ZOOM

Heeft u een gootsteen verstopping in Bergen op Zoom verstopt? Geen paniek, ook in het oplossen van een gootsteenverstopping in Bergen op Zoom, zijn wij de beste en de voordeligste. Loopt uw keukenafvoer niet meer goed door? bel direct en wij lossen het zo spoedig mogelijk voor u op. Ook voor een verstopte gootsteen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook ‘s-avonds en in het weekend.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0164-321002

CAMERA INSPECTIE IN BERGEN OP ZOOM

Indien een gootsteenverstopping, regelmatig voorkomt, dan raden wij u aan, om een camerainspectie van de keukenafvoer, te laten uitvoeren. D.m.v. een camerainspectie komen de problemen, haarscherp in beeld. Desgewenst kunnen deze beelden, ook voor u op een cd of usb stick opnemen, zodat er later altijd terug gekeken kan worden, waar, en welk probleem er in de keukenafvoer zit. Vaak zijn de camerakoppen, uitgerust met een sensor, zodat wij de locatie van het afvoerprobleem, bovengronds kunnen opsporen. Met onze kleurencamera, kunnen wij al afvoeren inspecteren met een diameter van 32 millimeter. Dit bespaart een hoop onnodig breek en graafwerk, dus voordeliger voor de klant. Alle aangesloten rioolspecialisten, beschikken over alle benodigde rioolcamera’s.

inspectie

AFVOER REPARATIE IN BERGEN OP ZOOM

Natuurlijk wilt u nooit meer kosten maken dan strikt noodzakelijk. Het is gelukkig in veel gevallen ook niet nodig om een keukenafvoer volledig te vervangen in geval van lekkages, verstoppingen of andere beschadigingen. Bij ons bedrijf kunnen we dit wel voor u doen, maar we kiezen uitsluitend voor deze optie wanneer afvoerreparatie niet meer mogelijk is. Zo behoeden we u voor onnodige uitgaven en betaalt u dus nooit te veel.Aan een afvoerreparatie gaat een grondige inspectie vooraf. Middels rookdetectie of camera inspectie kijken we de buizen na, zodat precies duidelijk is op welke plek de uiteindelijke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Goede camera inspectie is niet automatisch tijdrovend. Onze vakmannen nemen voor elke klus een uitgebreid arsenaal aan modern materieel mee, waarmee ze snel tot de kern van het probleem kunnen komen. Hun uitgebreide kennis hebben ze niet alleen opgedaan tijdens de interne- en externe opleidingen die wij voor hen verzorgen. De belangrijkste kennisbron is voor onze mensen de praktijk. Na jaren ervaring in het rioleringsvak hebben zij bijna elke uitdaging op het gebied van afvoer reparatie al eens bij de hand gehad.
Of het nou gaat om het dichtmaken van een lek, het verbeteren van verbindingen in de leiding of het vervangen van een stuk buis, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook voor spoedklussen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via: 0164-321002

Vind uw rioolspecialist in Bergen op Zoom

Bel ons op 0164-321002

Bel ons direct