Riooltechniek Nederland. De website voor alleen maar aangesloten ontstoppingsbedrijven.

U heeft een probleem met uw riolering of afvoer in Zeeland, Zuid Holland of Brabant? U wenst dat dit rioolprobleem snel, deskundig, netjes en voordelig opgelost wordt? Ook wilt U een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf, in en rondom uw woning of bedrijfspand? Maak direct een afspraak met de beste riool specialist bij u in de buurt. Dit bedrijf is aangesloten bij Rioolservice Nederland, en daarmee gespecialiseerd in het oplossen van alle voorkomende rioolproblemen. Van een verstopte afvoer of toilet, tot de aanleg van een complete nieuwe riolering.

Of u nu een probleem hebt met een verstopte afvoer of een verstopte riolering, wij zorgen er voor dat dit snel en deskundig wordt opgelost. Ook als last heeft van rioolstank, of dat er een camera-inspectie uitgevoerd moet worden, deze aangesloten bedrijven, hebben de benodigde kennis en ervaring en apparatuur, om ook deze problemen voor u op te lossen.Ook het vernieuwen van het complete riool, of de reparatie van Uw riolering, ook hierin zijn deze rioolbedrijven, een rioolspecialist.

Rioolservice Nederland, wordt  een landelijk dekkende organisatie van  aangesloten, zelfstandig werkende, ontstoppingsbedrijven. Ieder ontstoppingsbedrijf bedient een regio, waarin deze rioolspecialist gevestigd is.

De laatste jaren is er een enorme wildgroei ontstaan van bedrijven welke onstoppingsdiensten leveren. Door de daaruit vloeiende klachten van klanten, hebben wij Rioolservice Nederland opgericht. Deze onstoppingsbedrijven met slechte reputatie, laten een spoor van klachten en negatieve publiciteit in Nederland achter. Vaak wordt later alsnog de hulp van onze aangesloten bedrijven ingeroepen om de werkzaamheden naar behoren op te lossen. Enkele voorbeelden van veelvoorkomende klachten zijn: Veel te hoge tarieven, laag aanvangstarief maar veel bijkomende kosten, zoals extra meterprijzen. Niet deugdelijk materiaal. Slecht geleverd werk. Geen rekeningen, daarom geen bewijs voor garanties. Ook komen er bij Rioolservice Nederland, steeds vaker klachten binnen van ontstoppingsbedrijven, die bewust de riolering kapot maken, en bewust vuil in de riolering laten zitten, zodat er op korte termijn extra kosten moeten worden gemaakt. Indien u met een aangesloten bedrijf van Rioolservice Nederland, zaken doet, bent u er zeker van dat u een betrouwbare partner in huis heeft. Informeer vooraf duidelijk naar deze belangrijke zaken.

Indien u de opdracht gunt aan een, bij Rioolservice Nederland aangesloten ontstoppingsbedrijf , bent u verzekerd van:

•100{1632c1e4372f5f94b2a1eb63a00755caca332353fc4861b1ce972a3571564200} betrouwbare, deskundige en service gerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en  machines.
•Vooraf op te vragen tarieven;
•Elk met Rioolservice Nederland samenwerkend bedrijf staat als zodanig ingeschreven bij de Kamer van      Koophandel en Belastingdienst;
•De eigenaar van dit rioolbedrijf is vaak zelf meewerkend dus direct een aanspreekpunt;
•Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dit is voordeliger omdat er geen grote  afstanden worden gereden;

Het komt voor dat bedrijven beweren dat deze bij Rioolservice Nederland zijn aangesloten terwijl dit niet zo is. Alle aangesloten ontstoppingsbedrijven staan op deze site vermeld. Indien u er niet zeker van bent, of een ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij Rioolservice Nederland kunt u altijd informatie bij ons inwinnen d.m.v. een e-mail info@rioolservicenederland.nl  of op telefoonnummer 0165-329537.

Rioolservice Nederland heeft een samenwerking met de website Ontstoppingsbedrijven.nl

Bel ons direct