Ontstoppingsbedrijf in DEN BOSCH

RIOOLVERSTOPPING IN DEN BOSCH

Een verstopping van de riolering of afvoer ontstaat niet zomaar. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door de bij ons aangesloten bedrijven, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grenspijp. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 073-2001026

RIOOLINSPECTIE IN DEN BOSCH

Indien een verstopping, regelmatig voorkomt, dan raden wij u aan, om een camerainspectie van de riolering, te laten uitvoeren. D.m.v. een camerainspectie komen de problemen, haarscherp in beeld. Desgewenst kunnen deze beelden, ook voor u op een cd of usb stick opnemen, zodat er later altijd terug gekeken kan worden, waar, en welk probleem er in de riolering zit. Vaak zijn de camerakoppen, uitgerust met een sensor, zodat wij de locatie van het rioolprobleem, bovengronds kunnen opsporen. Dit bespaart een hoop onnodig breek en graafwerk, dus voordeliger voor de klant. Alle aangesloten rioolspecialisten, beschikken over alle benodigde rioolcamera’s.

inspectie

RIOOLREPARATIE IN DEN BOSCH

Natuurlijk wilt u nooit meer kosten maken dan strikt noodzakelijk. Het is gelukkig in veel gevallen ook niet nodig om een riolering volledig te vervangen in geval van lekkages, verstoppingen of andere beschadigingen. Bij ons bedrijf kunnen we dit wel voor u doen, maar we kiezen uitsluitend voor deze optie wanneer rioolreparatie niet meer mogelijk is. Zo behoeden we u voor onnodige uitgaven en betaalt u dus nooit te veel.Aan rioolreparatie gaat een grondige inspectie vooraf. Middels rookdetectie of camera inspectie kijken we de buizen na, zodat precies duidelijk is op welke plek de uiteindelijke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Goede inspectie is niet automatisch tijdrovend. Onze vakmannen nemen voor elke klus een uitgebreid arsenaal aan modern materieel mee, waarmee ze snel tot de kern van het probleem kunnen komen. Hun uitgebreide kennis hebben ze niet alleen opgedaan tijdens de interne- en externe opleidingen die wij voor hen verzorgen. De belangrijkste kennisbron is voor onze mensen de praktijk. Na jaren ervaring in het rioleringsvak hebben zij bijna elke uitdaging op het gebied van rioolreparatie al eens bij de hand gehad.
Of het nou gaat om het dichtmaken van een lek, het verbeteren van verbindingen in de leiding of het vervangen van een stuk buis, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook voor spoedklussen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via: 073-2001026

Vind uw rioolspecialist in DEN BOSCH

Bel ons op 073-2001026

Bel ons direct