Over ons

Over ons

Hoe is RSN ontstaan?

In 2010 is Rioolservice Nederland ontstaan. Doordat er steeds meer klachten van klanten ons ter ore kwamen, is het idee ontstaan, om een landelijke organisatie te starten, van zelfstandig werkende ontstoppingsbedrijven. Deze ontstoppingsbedrijven, moesten dan wel aan een aantal voorwaarden van Rioolservice Nederland voldoen. Rioolservice Nederland heeft toen een aantal rioolbedrijven in heel Nederland benadert, en het idee betreft een eventuele samenwerking, persoonlijk uit gelegd. Diverse bedrijven waren direct bereid een samenwerking met Rioolservice Nederland, aan te gaan. ook waren er diverse bedrijven wantrouwend tegen deze samenwerking. Na 1 jaar bleek de opzet van Rioolservice Nederland, niet ideaal. De kosten waren meer dan de opbrengsten, maar klanten waren wel positief, omdat zij met zeer betrouwbare bedrijven, zaken deden. Deze reacties van klanten hebben wij aangegrepen, om een nieuwe weg met Rioolservice Nederland, in te slaan.

Ook reacties van samenwerkende ontstoppingsbedrijven, waren zeer positief. Sommige bedrijven kregen ook opdrachten van grote bouwbedrijven, gemeentes, woningcoöperaties en vve’s. Dit omdat deze bedrijven aangesloten waren bij Rioolservice Nederland, dus betrouwbaar waren.

Nu, 3 jaar later, gaat Rioolservice Nederland, op een geheel nieuwe manier, klanten in heel Nederland, helpen met hun rioolproblemen. Klanten kunnen dezelfde kwaliteit verwachten, als 3 jaar geleden, dus betaalbaar, uitstekende service, nette betrouwbare bedrijven over de vloer .

Rioolservice Nederland heeft 2 jaar lang, opdrachten verleend aan ontstoppingsbedrijven uit Zeeland, West Brabant en Zuid Holland Zuid. Deze samenwerking in Zuid West Nederland, verliep perfect, zonder problemen, maar wel met duidelijke afspraken. Daarom is het, na deze proefperiode van 2 jaar in Zuid West Nederland, tijd om in heel Nederland, deze succesformule, toe te passen. Wij vertrouwen erop, dat het deze keer wel gaat lukken, om in heel Nederland, klanten, snel, netjes en tegen betaalbare prijzen, van hun rioolproblemen, af te helpen.

Elk aangesloten rioolbedrijf, doet zijn werkzaamheden, zoals afgesproken, met Rioolservice Nederland. Indien dit bedrijf, zich niet aan de afspraken met ons houdt, zullen wij de samenwerking met dit bedrijf opzeggen. Indien er veel klachten van klanten komen, betreft één specifiek ontstoppingsbedrijf, zal de samenwerking, worden stop gezet, en zullen wij een ander ontstoppingsbedrijf in deze regio, benaderen, voor een samenwerking met Rioolservice Nederland. ook zal Rioolservice Nederland, de aangesloten rioolspecialisten, regelmatig bezoeken, voor eventuele verbeteringen, betreft de samenwerking.

Elke aangesloten rioolspecialist beschikt over: Jaren lange ervaring in de rioleringsbranche, Ontstoppingsapparatuur, inspectie systemen, BTW en KVK nummer. Indien een aangesloten rioolspecialist, niet in staat is, om welke reden dan ook, om zijn afspraken na te komen, zal er een ander aangesloten ontstoppingsbedrijf, zijn werkzaamheden over nemen. Zo bent U als klant, verzekert van een echte specialist, die Uw riool problemen oplost, tegen een normaal tarief.

Waarom kiezen voor RSN?

1

DESKUNDIG

100{1632c1e4372f5f94b2a1eb63a00755caca332353fc4861b1ce972a3571564200} betrouwbare, deskundige en service gerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

2

SCHERPE TARIEVEN

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Transparant en zo komt u nooit voor verrassingen te staan

3

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dit is voordeliger omdat er geen grote afstanden worden gereden

Bel direct met dè rioolspecialist bij u in de buurt

Bel ons direct