Ontstoppingsbedrijf in Bergen op Zoom

RIOOLINSPECTIE IN BERGEN OP ZOOM

Een verstopping van de riolering of afvoer ontstaat niet zomaar. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort, of een verouderde en versleten riolering. Indien u een aantal keren achter elkaar, rioolproblemen heeft gehad, is het raadzaam om een rioolinspectie of camera inspectie, van uw riolering, uit te laten voeren. Met onze moderne camera’s, kunnen wij elk probleem in de riolering ontdekken. Indien gewenst, kunnen wij de inspectie opnemen op een usb stick, met film of foto’s. Ook als er een probleem in uw riolering zit, kunnen wij u verder helpen. Wij hebben voor elk probleem een oplossing.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0164-321002

RIOOLSTANK IN BERGEN OP ZOOM

Heeft u een verschrikkelijke rioolstank in uw woning, en u heeft geen idee waar dit vandaan komt? Geen paniek, ook dit kunnen wij voor u onderzoeken. Wij beschikken over inspectie apparatuur, waarmee wij dit soort klachten kunnen achterhalen, en ook nog een oplossing bieden, om van die riool stank af te komen.

inspectie

RIOOLREPARATIE IN BERGEN OP ZOOM

Natuurlijk wilt u nooit meer kosten maken dan strikt noodzakelijk. Het is gelukkig in veel gevallen ook niet nodig om een riolering volledig te vervangen in geval van lekkages, verstoppingen of andere beschadigingen. Bij ons bedrijf kunnen we dit wel voor u doen, maar we kiezen uitsluitend voor deze optie wanneer rioolreparatie niet meer mogelijk is. Zo behoeden we u voor onnodige uitgaven en betaalt u dus nooit te veel.Aan rioolreparatie gaat een grondige inspectie vooraf. Middels rookdetectie of camera inspectie kijken we de buizen na, zodat precies duidelijk is op welke plek de uiteindelijke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Goede inspectie is niet automatisch tijdrovend. Onze vakmannen nemen voor elke klus een uitgebreid arsenaal aan modern materieel mee, waarmee ze snel tot de kern van het probleem kunnen komen. Hun uitgebreide kennis hebben ze niet alleen opgedaan tijdens de interne- en externe opleidingen die wij voor hen verzorgen. De belangrijkste kennisbron is voor onze mensen de praktijk. Na jaren ervaring in het rioleringsvak hebben zij bijna elke uitdaging op het gebied van rioolreparatie al eens bij de hand gehad.
Of het nou gaat om het dichtmaken van een lek, het verbeteren van verbindingen in de leiding of het vervangen van een stuk buis, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook voor spoedklussen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via: 0164-321002

Vind uw rioolspecialist in Bergen op Zoom

Bel ons op 0164-321002

Bel ons direct