Ontstoppingsbedrijf in HOEVEN

RIOOLVERSTOPPING IN HOEVEN

Niks is vervelender dan een verstopping in de riolering, net als u een feestje heeft, of in het weekend, als er bijna geen rioolbedrijf bereikbaar is. De ontlasting spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen spoelt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel stank tot gevolg, in dit soort gevallen, heeft u een rioolverstopping. Geen nood, wij staan 24 uur per dag voor u klaar, en zijn altijd bereikbaar, om de rioolverstopping, snel bij U  te verhelpen. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort, of wat er per ongeluk is ingevallen. Ons rioolontstoppingsbedrijf bij U in de buurt van Rucphen, lost dit rioolprobleem, razend snel voor U op. Met onze compleet ingerichte service auto’s, zijn onze servicemonteurs altijd in de buurt van Rucphen, om perfecte rioolservice te verlenen.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door de bij ons aangesloten bedrijven, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grenspijp. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0165-760215

Bel ons direct