Ontstoppingsbedrijf in PRINSENBEEK

RIOOLVERSTOPPING IN PRINSENBEEK

Niks is zo vervelend dan een verstopping in de riolering. Zeker in het weekend of ‘s-avonds. Geen riool ontstoppingsbedrijf die bereikbaar is, of pas de volgende dag wilt komen.  De ontlasting spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen spoelt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel rioolstank tot gevolg, in dit soort gevallen, heeft u een rioolverstopping. Geen nood, wij staan 24 uur per dag voor u klaar, om de rioolverstopping te verhelpen, dus ook ‘s-avonds en in het weekend.  Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een verstopte riolering zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door de bij ons aangesloten bedrijven, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grenspijp. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 076-2059053

Bel ons direct