Ontstoppingsbedrijf in RIJSBERGEN

RIOOLVERSTOPPING IN RIJSBERGEN

Niks is vervelender dan een rioolverstopping of verstopping in een andere afvoer. Vaak gebeurd dit in het weekend of ‘s-avonds.  De ontlasting spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen spoelt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel stank tot gevolg, in dit soort gevallen, heeft u een rioolverstopping. Een ander ontstoppingsbedrijf is niet bereikbaar, of wil niet komen,  Geen nood, wij staan 24 uur per dag voor u klaar, om deze rioolverstopping te verhelpen, ook in het weekend of ‘s-avonds.  Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door de bij ons aangesloten bedrijven, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grenspijp. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor. Als dit het geval is, is het raadzaam om de riolering, compleet te vernieuwen.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 076-2059053

Bel ons direct