Ontstoppingsbedrijf in ROOSENDAAL

RIOOLVERSTOPPING IN ROOSENDAAL

Niks is vervelender dan een verstopte riolering in Roosendaal. De ontlasting en toiletpapier spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen stroomt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel rioolstank tot gevolg, in dit soort gevallen, heeft u een rioolverstopping in Roosendaal. Geen nood, wij staan 24 uur per dag voor u klaar, om de rioolverstopping te verhelpen. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort. Een rioolverstopping ontstaat vaak door vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door de monteurs van Rioolservice Nederland, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals gresbuis. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor. Klik voor onze tarieven.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0165-760215

Bel ons direct