Ontstoppingsbedrijf in RUCPHEN

RIOOLVERSTOPPING IN RUCPHEN

Niks is vervelender dan een plotseling optredende verstopping in de riolering. De ontlasting spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen spoelt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel stank tot gevolg, in dit  geval, heeft u een rioolverstopping. Geen paniek, wij staan 24 uur per dag voor U klaar, om deze rioolverstopping te verhelpen. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort, of iets wat er per ongeluk is ingegooid of gevallen.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze rioolproblemen zijn ook door de bij ons aangesloten rioolbedrijven, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grensbuis,eterniet of astbes.  Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0165-760215

Bel ons direct