Ontstoppingsbedrijf in SPRUNDEL

RIOOLVERSTOPPING IN SPRUNDEL

Niks is lastiger dan een verstopping in de riolering, en zeker in het weekend of ‘s-avonds.  De ontlasting spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen spoelt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel stank tot gevolg, in dit soort gevallen, heeft u een rioolverstopping. Geen nood, ons rioolservice bedrijf staat 24 uur per dag voor u klaar, om deze rioolverstopping te verhelpen. Ook verstoppingen in een andere afvoer, of andere rioolproblemen, kunnen wij snel voor u oplossen. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door de bij ons aangesloten bedrijven, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grenspijp. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor. Als dit het geval is, zal de riolering, vernieuwd moeten worden. Deze werkzaamheden kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0165-760215

Bel ons direct