Ontstoppingsbedrijf in TETERINGEN

RIOOLVERSTOPPING IN TETERINGEN

U heeft last van een rioolverstopping , of een verstopping van de gootsteen of douche afvoer ? Niks is vervelender dan een verstopping in de riolering. De ontlasting spoelt niet meer weg, het water uit de gootsteen spoelt niet door, het toilet trekt het water helemaal uit de pot, met verschrikkelijk veel stank tot gevolg, in dit soort gevallen, heeft u een rioolverstopping? Geen nood, onze rioolservice staat 24 uur per dag voor u klaar, om de rioolverstopping te verhelpen, ook in het weekend. Vaak ontstaan deze verstoppingen door materiaal wat niet in een afvoer of riool thuis hoort.
De oorzaak van een afvoerverstopping is vaak vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier, damesverband en wortelgroei.
Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn. Deze oorzaken zijn ook door onze rioolmonteurs, op te lossen.
Ook komt het voor dat een versleten riolering een verstopping veroorzaakt. Dit komt vaak voor bij verouderde rioleringsmaterialen welke vroeger werden gebruikt, zoals grensbuis.. Bij deze rioleringen komt vaak wortelgroei voor.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 076-2059053

Bel ons direct