Ontstoppingsbedrijf in Bergen op Zoom

VERSTOPTE GOOTSTEEN IN BERGEN OP ZOOM

Een verstopping van de gootsteen ontstaat vaak, omdat er materialen door gespoeld worden, wat eigenlijk niet door een gootsteen gepoeld mag worden. Denk hierbij vooral aan vet. Indien de gootsteen bij u thuis verstopt is, en u krijgt het zelf niet opgelost, schakel dan de hulp van onze ontstoppingsmonteurs in Bergen op Zoom in. Deze specialisten hebben dit probleem, snel voor u opgelost. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, voor het oplossen van alle soorten verstoppingen in en om uw woning of bedrijfspand.

Direct hulp nodig? BEL ONS OP 0164-321002

RIOOLINSPECTIE IN BERGEN OP ZOOM

Indien een verstopping, regelmatig voorkomt, dan raden wij u aan, om een camerainspectie van de gootsteen of keukenafvoer, te laten uitvoeren. D.m.v. een camerainspectie komen de problemen, haarscherp in beeld. Desgewenst kunnen deze beelden, ook voor u op een cd of usb stick opnemen, zodat er later altijd terug gekeken kan worden, waar, en welk probleem er in de keukenafvoer zit. Vaak zijn de camerakoppen, uitgerust met een sensor, zodat wij de locatie van het rioolprobleem, bovengronds kunnen opsporen. Dit bespaart een hoop onnodig breek en graafwerk, dus voordeliger voor de klant. Alle aangesloten rioolspecialisten, beschikken over alle benodigde rioolcamera’s.

inspectie

AFVOER REINIGEN IN BERGEN OP ZOOM

Natuurlijk wilt u nooit meer kosten maken dan strikt noodzakelijk.Soms zit er echter zoveel vuil in de afvoer, dat deze grondig gereinigd moet worden. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Rioolreiniging of afvoerreiniging, doen wij met speciale freesen en hoge waterdruk. Eerst freesen wij de riolering of afvoer helemaal schoon, en later spoelen wij het achter gebleven vuil, naar het hoofdriool. Daarna controleren wij de riolering of afvoer met een camera. Zit er nog vuil in, freesen wij dit weer schoon, net zolang tot het riool of afvoer, helemaal schoon is. Ook voor spoedklussen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via: 0164-321002

Vind uw rioolspecialist in Bergen op Zoom

Bel ons op 0164-321002

Bel ons direct